torstai 25. helmikuuta 2010

Tuusniemi 21.2-2010

Tuusniemen ryhmänäyttelyn arvostelu:

Tuomarina: Kornelija Butrimova, Liettua

Good size. A bit lack of bones. A bit too light nuzzle. lack of forechest. Too straight angulation of shoulders. Enought angulation of hirdquarters. A bit senllen croup(?). Good temperamen. incorrect movement.

Tuloksena siis Eh 2

jos joku osaa kertoa mitä tuo lause ennen kysymysmerkkiä tarkoittaa niin kiitos! =) muutenkin meni joku aika suomentaessa tuota, mutta tuo lause jäi mysteeriksi.

Nyt on todella tullut mietittyä, josko sitä hieroja aikaa minnille varailis. Tuntuu jotenkin että "liike" on muuttunut, että josko sillä joku paikka olis jumissa... Aikasemmin se meni kovan pakkasen piikkiin et ei siks kävele kunnolla, kun tassut palelee. Olishan se asiantuntijan mielipide aina asiantuntijan mielipide....

1 kommentti:

 1. Hyvä koko. Luusto hieman puutteellinen. Hieman liian kevyt kuono-osa. Tarpeeksi etu- ja takakulmauksia. Lantio on hieman jotakin. Hyvä luonne. Väärät liikkeet.

  Noist arvosteluista on välillä tosi vaikeaa saada selvää :(
  Koitapa kattoo jos saat sen senllen sanan katottua mitä siin oikeesti lukee,koska sellaist sanaa ei oo ;) mut ne on joskus niin epäselvästi kirjoitettuja, ettei niist
  hullukaa selkoa ota :O)

  Hieronta tkee vaan hyvää, aikas monet taita niitä nykyää käyttää. Tsemppiä toko ja näyttelypuolelle ehkäpä törmätään taas jonkun kehän laidalla :O)

  VastaaPoista