sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Darra hoidossa part 2


No niin Darra oli meillä taas hoidossa tällä viikolla tiistaista- perjantaihin.
Suht hyvin meillä meni darralla pientä koti ikävää ja mielenosoitus protestii ilmassa =). Minnikin ihan piristy lenkkeilemään, kun darra on sellanen vauhti kiitäjä. Se on jännä miten nuo kissatkin hyväksyy isot koirat helpommin, kuin pienet koirat. Pienille pitää suhista ja murista, mut isojen kanssa ollaan puolen tunnin jälkeen kavereita ja voidaan haistella ja jopa nukkua vieretysten.

Kasvattajan peruskurssin materiaalikin kolahti postilaatikosta tulla. On ihan kunnon nivaska mikä tulis sinne opiskella ja parin viikon päästä on sitten se ihan viikonlopun mittainen kurssi, jossa käsittääkseni sitten loppu tentti...

Täällä odotellaan jo innoissaan Bullmastiffi ja mastiffi ry jäsenlehteä 1/2010... =D sais nähä paperilla "tuloksen" heh... Ja koko ajan koneelle syntyy uusia tekstejä ja juttuja seuraavaan lehteen. =D



^Minnikin alkaa olla valeraskauden jälkeen kunnossa, ei enää maha roiku ja lihaksiakin saatu takas =) Alkuvuodesta kun oli niin kovia pakkasia niin eihän tuolla ulkona kukaan halunnu lenkkeillä. Se kyllä sit näkyi juurikin tuossa lihaksissa. Nyt täällä mietitään et ilmottasko tuota johonkin näyttelyihin vaiko eikö. Seuraavia näyttelyitä olis toukokuun puolella mitä oon ajatellu, mut mut sillon saattaa olla juoksutkin. Juoksuisen koiran saa tuoda näyttelyihin, mut mut se esiintyminen saattaa olla sit jotain aivan muuta.
Vähän oon suunnitellu möllitokoa minnin pään menoks myös, nyt pääsis treenaamaankin parina viikkona kun työt menee silleen hyvin. Erästä toistakin toimintaa oon ajatellu, jos lähettäs minnin kanssa sellaseen mukaan... siitä sit lisää myöhemmin jos tämä toteutuu =)

Kuvat @Jariko

1 kommentti:

  1. Minski on kiinteytynyt ihan hirmusesti! Ehdottomasti ilmoat sen jonnekkin! :D Ja myös möllitokon puolella näyttäydytte, ja onhan niitä virallisiakin tulossa ;)

    VastaaPoista