sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Enon ryhmis 7.2-2010

Enon ryhmänäyttelyt 7.2-2010 Tuomarina: Saija Juutilainen FIN

Arvostelu:
N, 5 v. Hyvärunkoinen narttu, jolla kokoa riitävästi. Vajaaluusto, saisi olla jäntevämpi ylälinja. Hyvä kallonmuoto. Otsapenger saisi olla selvempi. Erinomainen leveä purenta ja hyvät huulet. Vahva kaula. Lanneosa voisi olla lyhyempi. Hyvät käpälät. Jäykkä lantio. Erinomainen karvanlaatu, väri ja maski. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta kovin löysästi edestä ja takaa. Kintereet voisi (olla?) vakaammat.

Avo, Eh 2




Näyttely oli liikuntahallissa missä kehän pohjalla oli jotain pahvia laitettu. Tuomari arvio myös suullisesti aika paljon mikä mielestäni hyvä juttu! sanoi mm; että koirat joilla vähemmän kulmauksia niin varoovat herkemmin alustaa ja lipsuu takajalat helpommin. ja sanoi että minnillä on terveys standardien mukainen pää, ei liikaa ryppyjä ja ei liikaa huulia. =) Ja sanoi että pitää pitää koirasta huolta että pääsee veteraani näyttelyihinkin. ja ei voi muistaa mitä kaikkea muuta sanoi...




Törmäsimme myös näyttelyissä sukulaisiin. Minnin siskon poikaan Hearsay Northen King "Aatuun". Jonka tulokset myös hienosti Avo Eh 2, tosi hienosti myös heillä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti