lauantai 30. tammikuuta 2010

Darra hoidossa

Darra oli meillä hoidossa viime Tiistai aamusta Perjantai iltaan. =) Mielellään olisi Turbokin hoitoon otettu, mutta tässä kaksiossa olisi saattanut tila loppua kesken.


Ensin vähän kiukutti(alla oleva kuva keroo...), ku jätettiin tänne outoon paikkaan, joten pientä ilkivaltaa oli havaittavissa. Onneksi Minni osasi hyvin rauhoitella tilannetta, nuolemalla Darran korvia ja huulia ja esittelemällä lelujaan. Ensin ajattelin, että mitä kummaa se Minni oikein mielistelee Darraa ku normaalisti lenkeilläkin kyykyttää koko ajan... Mutta sitten välähti et Minniä ehken väsytti se Darran aktiivinen höseltäminen.
Sit alko jo helpottaa kun kävin varastosta laina pedin Darralle ja vähän lenkkeiltiin. Darra olisi niin kovin halunnut nukkua Minnin kanssa samalla pedillä vieretysten, mutta Minnihän ei tämmöstä ymmärrä (vielä...). Hyvää harjoitusta itselle kahden koiran kanssa lenkkeilystä. Kyllähän tuolla muutamat päät käänty kattomaan meidän menoa... Vierailtiin myös koirapuistossa pariin otteeseen ja tavattiin uusia ihmisiä.
Hienosti siis meni kaiken kaikkiaan ja jotenkin aivan kuin kämppäkin olisi hiljaisempi Darran lähdön jälkeen... (?)

Meillä Minnin kanssa viikko vielä Enon näyttelyihin aikaa... Ja Tuusniemellekkin ollaan ilmottauduttu pitkän mietinnän jälkeen. Muitakin suunnitelmia on mutta niistä lisää myöhemmällä... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti