torstai 10. joulukuuta 2009

Päivän Hyvätyö tehty!

Minni ja Sanna pelastuspartio liikkeellä. Tänään illalla noin klo:22.40 kuului parvekkeelle että joku nainen juoksi tuossa kävelytiellä ja huuteli : Nappea. Mie siitä hätäännyin koska lähistöllä asuu tuttu chihu jota kutsutaan mm, napeksi. ulkona on pakkasta melkein kymmenkunta astetta. Eikun toppahausuu ja takkii päälle. Minnille vetäsin manttelin päälle ja eikun ulos. Kävelin tuohon pissapaikalle kävelytien viereen ja ulkona oltiin vajaa 5min niin eikös pusikko rytise ja sieltäpä koira jo räksyttäen tulee kohti. Nappe oli pönäkkä jackrusseli. Siitäpä sitten minnille haukkuu ja räksyttää. Tais minnikin siihen sanoa muutaman sanan. Sitten kumpikin rauhhoittu ja haistelivat niin sitten mie sain napen koppastuu syliin. koiralla ei ollut pantaa tai muutakaan mistä olisi saanut kiinni. Otin minniltä hihnan ja tein siitä lenkin pienen koiran kaulaan, että ei enää karkaa. minnihän kiltisti kulki vierellä et: jos tuo seuraa meitä kotiin niin me varmaan voidaan pitää se???
ajatus oli et vien minnin sisälle ja menen ettii sitä omistajaa lähistöltä. en kerenny edes omaan pihaan asti ku auto pysähtyy viereen ja itku silmässä nainen pomppaa autosta ja kiittelee että olen ottanut napen kiinni, ettei se jää auton alle. Naisella oli kädessä koiran panta joka oli todella ohut ja pieni niin "vahvalle" koiralle ja fleksi. Voin sanoa että minulla on kissoila samanlaiset fleksit... (N:5-10kg)Ja kaikkeen tähän operaatioon meni alle 30 min!

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Toivottavasti pannat ja hihnat menee ko. koiralla vaihtoon ja vahingosta viisastuu.

1 kommentti:

  1. Loppu hyvin kaikki hyvin!
    Hyvä te!!!
    Töpökin pääsi meiltä joskus remontin aikaan karkuun, eikä edes huomattu heti että oli karannut. Naapurin ystävällinen koiraihminen tuli sitten kertomaan, että Töpö juoksentelee tiellä. Ja oltiin kyllä tosi onnellisia siitä. Sen verran paljon säikähdettiin. Vein muistaakseni ison suklaarasian ja kahvipaketin hälle kiitokseksi.

    VastaaPoista