sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hyvää Itsenäisyyspäivää!



Kuva on viime talvelta, ei täällä susirajalla ole vieläkään lunta. Positiiviselle näyttää on jo pakkasta!

Kissoille ja minnille on tilattu joululahjat netistä, muut jouluhommat vielä pahasti kesken. Tänään täytyy yrittää jouluruokia tehdä valmiiks pakastimeen.
Minnin pesin alkuviikosta kun tuntu että oli ehkä jossain mahdollisesti pyörinyt, turkki tuntu niin likaiselta. Sittenpä ei olla hirveesti ulkoaktiviteettejä harrastettu, ettei toinen vilustu.

Olen syksyn mittaan käynyt Silja Jokisen luennoilla. Luennoitsija on fysioterapeutti ja eläinhieroja. Viime luento käsitteli vuosisuunnitelman tekoa ja koiran ylirasituksen merkkejä. Sain kyllä sellaisen ahaa elämyksen, että ehkä tässä inspiraation puuskissani saatan kirjoittaa siitä jutun erääseen lehteen ;)

Liikaa on taas "rautoja tulessa" ja mielikin nähtävästi osaa muuttua näiden koira asioiden kanssa (ja muidenkin)... niistäpä sitten myöhemmin, ehkä.

*muoks* Pakko sanoo et minniin on nyt (7.12) iskeny joku energia salama. Lenkille lähdettiin ja varmuudeks laiton manttelin päälle. Niin eipä näyttäny neitiä paljoa palelevan. Juoksi ku höyryjuna eteenpäin koko hihnalenkin!? Todella kummallista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti