sunnuntai 15. helmikuuta 2015

D-vitamiini "kaupoilla"

Keväinen sunnuntai aurinko paistaa pakkasta vain vähän. Eihän siitä auta muuta, kuin lähteä ulkoilemaan sykemittarin ja koirien kanssa.

Pt Wanda ja Nala lenkki kesti 1h4min,
kalorit 434,
 keskisyke 133
max syke 150,
rasvanpolttoa 15min,
kunto 48min

Pt Kiara lenkki kesti 48min,
kalorit 298,
keskisyke 126,
max syke 147,
rasvanpoltto 31min,
kunto 17min

D-vitamiinit auringosta maksoi 1h52min kaloreissa 732, aika hyvät kaupat mun mielestä :) Toi sykemittarin kanssa on tosi koukuttavaa liikkua, kun siihen jää kaikki muistiin. Näissäkin huomaa eron,jotta Nalan ja Wandan kanssa kierrettiin kilometrillisesti pitempi matka nopeampaan tahtiin ja Kiaran kanssa kierrettiin kylillä hieman rauhallisempaan tahtiin kilometrillisesti lyhyempi lenkki, niin se on rasvanpoltossa tehokkaampi.

Näilläpä vitamiineilla saattaapi jaksaa 5pv tehä töitä ja sitten lauantaina klo: 9,00 pitkään odotettu tuusniemen ryhmänäyttely starttaa ja perinteikäs aloitus tämän vuoden koiranäyttely geimeille, joita tänä vuonna on enemmän suunnitelmissa ku viime vuosi meni meiltä täysin ohi.


 

Sitten laittelen tähän "BUSTED" kuvan kevennykseksi. Meillähän ei sänkyyn saa koirat tulla, mutta mitäpä mystistä oli tapahtunut sillävälin kun käyn suihkussa. Kaikki siellä sängyssä...


Melkein unohdin! Hyvää Ystävänpäivää kaikille, jotka sitä vietti. Itsehän kevyesti tein 11,5h töitä ko päivänä, ettei totuus pääsisi unohtumaan. Minusta ystävänpäivä voisi olla joka päivä, eikä yhtenä päivänä vuodessa. Mietitäänpä sitä tänä vuonna että voisiko useammin ja  enemmän niitä omia ystäviä nähdä tai soittaa useammin kysyäkseen mitä kuuluu? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti