lauantai 13. joulukuuta 2014

Vuoden voitokkain 2013

Bullmastiffi ja Mastiffi Ry ylläpitää tämmöistä epävirallista kilpailua mihin ilmoitetaan max 6 tulosta ko vuodelta, joista 3 saa olla ulkomailta. Toissapäivänähän rotuliiton lehti kopsahti kotiin ja TADAA!!
 Meidän Minni siellä VUODEN VOITOKKAIN VETERAANI 2013


JA VUODEN VOITOKKAIN BULLMASTIFFI NARTTU 4 VUONNA 2013


Niinkuin jo faceen korjoittelin että, Minniä en valitettavasti enää voi rutistaa voiton kunniaksi, vaan laitan uurnan viereen kynttilän palamaan. Pidetään kaikki meidän koirista hyvää huolta, että mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan vetsku koirien ihanuudesta. Kiitos kaikille, jotka Minnistä joskus jotain hyvää sanoitte. Kiitos myös kaikille tuomareille, joiden kehässä kerkisimme käymään, jopa niille jotka olivat erimieltä Minnin ihanuudesta. 

Tästä innostuneena tein keväälle näyttelyilmon Nalalle & Kiaralle. Yllätävän vaikeaa ku ei ole yli vuoteen näyttely ilmoa tehnyt. Hyvä, kun osasin! Ja 3 näyttelyä katoin jo varmaksi minne pitää päästä lähtemää, eikun vapaa anomusta töihin väsäämään.

Vielä loppuun pikainen kuva kollaasi Minnistä ja mitä kaikkea sitä kerittiinkin touhuamaan. Kaikkia hetkiähän ei keretty tallentamaan eikä kaikkia vaiheita tähän nyt pysty keräämäänkään, mutta jotain nyt kuitenkin, jospa näistä välittyisi ihmisille jonkinlainen kuva millainen  Minni oli, jos ette kerenneet suurta persoonaa tapaamaan, josta tämä minun bullmastiffi hullus lähti liikkeelle. 


ERKKARI RIVISSÄ TULOS:ERI !


JH KEHÄSSÄ USEAMPAAN KERTAAN SONJAN KANSSA JA MÖLLITOKOSSA MINUN KANSSA


EKA VARASERTI
VETSKU KEHISSÄ SISKON KANSSA
  8V 1PV
 VETSKU IKÄISEN KUNTO KUVA 8V 4KK
 LAUMAAN KAIKKI UUDET JÄSENET OLI TERVETULLOITA!, HETI KUN YMMÄRRETTIIN ETTÄ MINNI KEISARINNA SUURI ENSIMMÄINEN OLI TÄÄLLÄ ENSIN
MÄTSÄREISSÄ BIS 1 TULOS! PALKINNOKSI STUDIO KUVAUKSETHEARSAY POISON IVY "MINNI" 
AINA SYDÄMMISSÄMME
1 kommentti: