tiistai 17. marraskuuta 2009

On lunta tulvillaan...

No niin luntahan tuli, ja kerralla paljon sitten tännepäin! Piti blogiakin päivittää talvitunnelmaan. Minni ei oo oikein mikään lumi fani, voi sitä syödä mut eipä ulkona sitten hirveemmin viihdytä. Paitsi kaverikoirien kanssa. Taitaa tulla taas valeraskaus oireet esiin ku ei viitsitä hihnassa kävellä, löntystelee vaan ja varmaan viheltelis jos osaisi. Elikkäs ei tuu minnistä äiskää, jos nyt joku ei vielä osannu tästä arvata. Täällä oltiin hetki pettyneitä, mutta sitten ilosia kun saatiin mimmu takasi kotiin. Ollaan alustavasti kateltu ensi vuoden näyttelyitä, ettei ihan vaivuta synkkyyteen. Kaveri koira minnille siis etsinnässä...



Pitää laittaa näitä vanhempia kuvia kun tuo kamera on edelleen, jossain. Mulle on siinä joululahja vinkki että pitäskö kameran lainaajalle ostaa oma kamera... =D



Sunnuntaina kävimme lenkillä Mökö-chihun kanssa, Mökö on jo iso poika painaakin jo 1960kg. Katselimme ensivuodelle tulevia näyttelyitä mihin voisimme yhdessä mennä. Muutama sama löytyikin joihin olisi tarkoitus suunnata. Mökö oli käynyt "hammaslääkärillä" poistatuttamassa kulmahampaat pari viikkoa sitten, oli hurjan näköset ku hampaan juuret oli yhtäpitkät tai melkeinpä pitemmät kuin näkyvä hammas.(!)

Maanantaina lenkkeilimme Bullmastiffi trion kanssa (Minni-Turbo-Darra) jaamankankaalla. Mukavaa oli rämpiä lumessa. Minnikin oli riemuissaan kun pääsi toisten kanssa telmimään. ja Turbolla oli selvästi ollut ikävä Minniä ;)

Kotiin tultua minni oli väsynyt ja nukkuikin miltei koko päivän. aloin jo huolestua ja mittailin lämmöt jotka näytti 38,2, onneksi ne iltaan mennessä laski 37,7. Muuten koira oli normaali. Minnihän syö nyt antibioottia=Amoxin comp, koska sieltä emätin viljelystä löytyi sitä sekakasvustoa. Eläinlääkäri oli sitä mieltä että on ihan normaalia, mutta määräsi varmuudeksi tälläistä. Pitäisi nyt hirmusesti puuhaa keksiä minnillä, koska "valeraskauteen paras lääke on liikunta!"

Ja niin kissoilla oli taas mahat sekaisin, en tiedä miten voi olla vähän väliä näin. Kävin apteekista BioBak maitohappo bakteeria ja ei ole ollu nyt mahat sekaisin. Kattelin et mitä ostaisin kissoille joululahjaks.
Tälläinen löyty:

http://www.tassutalli.com/tassutalli_verkkokauppa/product_info.php?cPath=24_59&products_id=238

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti