torstai 5. marraskuuta 2009

Kuulumisia

No niinpäs on jäänyt taas bloginpäivitykset vähälle. päivitellään nyt sit kuukauden pääasiat kerralla.
No niin elikkäs ensin oli kaikilla kolmella kissalla vatsat sekaisin, eikun siinä syöttämään 7päivän antibiootti kuuri puolikas tabletti aamuin illoin. Eikä muuten ollu helppo homma! Antibiootti haisi jo minun nenään pahalle niin voin kuvitella mitä se on kissojen nenään haissut... No siitä selvittiin jotenkuten niin ajattelin syöttää samoin tein myös matolääkkeet, eli siis axiluria 3 päivän kuuri. Ne menivätkin sitten jo helpommin alas kun ovat mauttomia ja hajuttomia. Nyt on kissoilla mahat kunnossa.Ja sittenpä sitten alkoikin jo minnin kauan odotetut juoksut. Tässäpä sitten olen lattioita luutunnut ahkerasti vajaan pari viikkoa. Viime torstaina käytiin eläinlääkärissä ottamassa verinäyte proge testiä varten ja samalla otettiin emättimestä viljely. Seuraavana päivänä soittelin tuloksia ja sain kuulla että proge oli 1, että juoku etenee hyvin ja maaginen raja oli ylitetty. viljelyssä näkyi sekakasvustoa, mutta tämä kuulema normaalia. Tämä viljely muutenkin taidettiin tehdä vain minun mielenrauhani takia.


Maanantaina minniä lähdettiin viemään sitten sulhon luo. matka reitti olikin sitten joensuu-kuopio-turku ja sama takasin päin . Lähdin maanantai aamulla 08.00 joensuusta liikkeelle ja kotona olis seuraavan vuorokauden puolella 03.30. että ihan oikeesti Road Trip. Minnipä sitten jäi sinne sitten treffeille. Ja itse kotia kohti jännittämään.

Eipähän sitä sitten kotona osannu olla ilman koiraa niin piti käydä sitten kaverilta koira hoitoon. Turo on vajaa 2 vuotias berninpaimenkoira uros ja virtaa riittää. Onhan turo ennekin ollu hoidossa, mutta sillon minni on ollut täällä pitämässä komennusta yllä. =) Touhuttiin vaikka mitä Turon kanssa.

Mutta täällä pidetään sormia ja varpaita ristissä, että tällä kertaa onnistuisi astutus ja saataisiin minnille kaveri siitä sitten kotia. Ja että saatais minni äkkiä takaisin kotia, minni ei ole ikinä ennen ollu tälläisessa tilenteessa, että ei nää omaa "laumaansa". Mutta uskon että sillä on siellä toisella puolella suomea muutakin tekemistä kuin ikävöidä, toisin kuin omistaja täällä kotona...

3 kommenttia:

 1. Täällä pidetään peukkuja Minnin vauvoille ;)
  Toivotaan, että tulee ja monta!!!

  VastaaPoista
 2. Heippa äippä! Minni se täällä lähettelee terkkuja 'etelästä'. Ei mulla täällä mitään hätää ole, eikä ole ikäväkään kerennyt vaivata. Täällä riittää puuhaa ja haisteltavaa. Tuo hoitotäti sitäpaitsi kehuu hirmuisesti minua, ja palkaksi mä sitten pussaan sitä ihan hirmusesti:) Kohta nähdään!! T:Minni, uroot ja hoitotäti

  VastaaPoista
 3. Joko tiedät tärppäskö ja millos niitä vauveleita on tulossa?
  Kyselee leikkikaveria toivova Laku

  VastaaPoista