sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Sunnuntai = Treenipäivä

No niin elikkäs sunnuntaisin yritämme minnin kanssa käydä treenaamassa tokoa.Tuossa kävelymatkan päässä on hyvä koulun piha jossa on myös valot jos menee iltaan treenit. Oltiin tällä kertaa ihan kaksistaan harjoittelemassa mikä on toisaalta hyvä toisaalta ei, koska jos tekee virheitä niin kukaan ei ole siinä sanomassa jos joku menee mönkään.

Tämän päivän treenit pitivät sisällään:
Maahan meno ja paikalla olo: Aloitettiin maahan menolla, aikas nihkeätä taas tuo maahan meno kun on lunta ja kylmä. Kyllä se siten siitä kun pari kertaa muistutteli et miten siinä pitää olla. Minni menee kyllä maahan mutta sitten jotenkin jää "kyynäreet" ilmaan.
Seuraaminen: Ihan hyvin taas seuraili pientä jäämistä oli havaittavissa. Perusasentoa jankattiin taas useampaan otteeseen, välillä menee tosi hyvin, välillä hieman sivuttainen asento. Ja sitten minni on oppinut tosi hyvin sen kun liike loppuu niin pitää jäädä perusasentoon istuu.
Seuraaminen hihnan kanssa: Meillä on tässä ollut ongelmana se et kontaktin unohtuu jonnekkin ku hihnan pistää. Seurataan kyllä mutta katse on sit missä sattuu. En tiedä johtuuko siitä kun ennen treenattiin normi lenkitys hihnalla ja nyt sain ostettua treeniin oman hihnan joka on lyhyt. Olen sen huomannut että treeneissä minnillä on ketjupanta niin se jotenkin sen yhdistää siihen et nyt kuunnellaan ja tehdään. Voisikohan tuo hihnakin nyt vahvistaa sitä?
Jäävät istumaan meno: Ei ongelmia, Menee istumaan käskystä ei jää hiippailemaan perään. Nopeutta saisi olla enemmän.
Luoksetulo: Tämä liike onnistuu. On valmis liike ollu meillä jo pitkään. Nopeuttaa vois toivoo lisää ja itse pitää huomioida että ei anna kädellä toista käskyä.
Jäävät maahan meno: Niin tämä liike on sitten vaikea... Onnistu tämäkin sitten lopulta. Kun se sinne maahan kunnolla menee niin siellä se sitten pysyy. Pitää harjoitella maahan menoa ja siihen vielä jos saisi nopeutta lisää. Ehkä tuo lumi ei ole paras elementti harjoitella.


jos ensi kerralla saisi jonkun kuvaamaan treenit niin saisi erillaista näkökulmaa harjotteluun. Ja saisi tännekkin vähän kuvaa harjottelusta.

1 kommentti:

  1. Kato nyt vasta hokasin, että teilläkin on nyt blogi! En tajunnu siun jättämän kommentin kautta tulla tänne, vaan vahingossa löysin. Hyvältä kuulosti tuo treenin kulku :) Katotaan mikä päivä kävis treenaa, jos samalla yrittäis kuvata. Ens viikolle kyllä menee.

    VastaaPoista