keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kiara Päivitys

Kiaran esittely on tainnut jäädä tekemättä. Eli Hearsay Gold Missy tutummin Kiara, joka on siis Nalan ja Tobeliuksen pentueesta 


 Eli Minnin pois nukkumisen jälkeen oli itselläni jonkin sortin koira kriisi. Siksi että luopusin tuska on joka kerta todella suuri,, että onko sitä tässä hommassa mitään järkeä. Noh Nala oli siinä vaiheessa jo astutettu ja jäätiin oottamaan tuleeko pentuja vai ei. Niinhän sieltä Nalan ja Tobeliuksen jälkeläisiä tuli yhteensä kuusi ja Kiara ihan vihonviimeisenä ja ainut tyttö näin oli tarkoitettu. Näin sitten suru vähitellen muuttaa muotoaan.Kiaran kanssa ollaan nyt opiskeltu isojen koirien aapisesta mätsäreitä.


Eka mätsäriä Kiara jännitti ja pelotti ja sai kyllä kaikki maanittelu lahjasa käyttää että pennulle ei jäänyt epämiellyttävä olo tapahtumasta. Sillon siis saatiin sin nauha ja ryhmäkehässä sitten mentiin jo hieman rentoutuneemmin jo.

Toka mätsäri josta nämäkin kuvat on siis kuvat: Susirajan Lappalaiset. 
Meni jo huomattavasti helpommin jopa hieman riekkuen, mutta pokaali tili aukaistu sin nauha ja sin pentujen 1 !!!

Kolmannet mätsärit oli sitten Joa:n agilityhallissa joka minusta on tosi pimeä ja kylmä halli maapohjalla. Sinne mentiin eka kerta sisään hieman aristellen, mutta sittenpä jo kehässä saatiin pun nauha, mutta ei sijoituttu.Vielä olis tarkotus viikonloppuna käydä yhdet mätsärit Reijolassa. Sittenpä varmaan talvella niitä ei missään järjestetä, joten tulee pakollinen tauko. Virallisia näyttelyjä on keväällä tulossa tänne lähelle aika paljon, jospa me niissä jossain käytäs katsastaa meininki.


Mökilläkin käytiin laittelemassa mökki talvehtimaan, jospa me saataisiin ensi kesäksi sinne tehtyä vähän "remppaa" Tässäpä sitten Wandan ja Kiaran keppi hepulit. City goes lande.


 Kiaran ilmoitin pentu kurssille, jossa ollaan käyty nyt 7krt. Vielä olis yksi kerta tällä viikolla käymättä. Tosi hienosti pelittää kyllä kun on nakkia tarpeeksi taskussa ;) Ihan ku Minni kyllä se tietää millon kannattaa todella kuunnella.
Wandankin ilmoitin arkitapa kurssille, jossa kerkesin 2krt käydä ja sitten hän alotti juoksunsa. Ja sillonhan ei sitten saa mennä ohjatuille kursseille. Noh, keväällä uus yritys. Mutta hirmu hienosti Wandakin toimi. Pitää melkein hieroja Wandalle ottaa, jos rupeamme enemmän tokoa tekemään sen verran niskat vinossa ottaa kontaktia, mikä on tietty todella hyvä asia.

Niin ku kuvista näkyy Kiaralla hirmu teipit vieläkin korvissa, ku ei meinaa millään asettua. Ne on tasan just sen puol päivää hyvin ja sit ne sanoo pim ja korvat pomppaa taas ilmaviks ja sojottaa ihan minne sattuu. Jospa ne siitä huoh. Kiaralla tänään 7kk päivä. Onnea Kirppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti