torstai 13. joulukuuta 2012

messarin tulokset ja "pirpana"

Helsinki winner 8.12-2012 "Nala"

Tulos; EH, Tuomari; Petra Junhall Sweden

Arvostelu suomennettuna;
Keskisuuri. Hyvän tyyppinen.Hyvät mittasuhteet. Feminiininen hieman kevyt pää. Hyvä kuono-osa. alapurentaa. Hyvä kaula ja ylälinja. Liian vähän kulmauksia edessä. Takana ok. Riittävä laaja luusto. Sileä rintakehä. Jyrkät ristiluut. Tasapainoinen taka osa. Ei liiku aivan tasapainoisesti. Hyvä karva, väri ja maski.

Helsinki Voittaja 9.12-2012 "Nala"

Tulos; EH Tuomari Teija Salmi-Aalto

Arvostelu:
Reilu 2v. Kookas narttu. Mittasuhteiltaan lyhyehkö. Hyvä pään profiili. Kuono-osa saisi olla hieman syvempi ja täyteläisempi. Kaunis nartun ilme. Hyvä kaula. Suora selkälinja. Erittäin pysty lantio. Hyvä runko & eturinta. Sopiva luuston vahvuus. Hyvät käpälät. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hieman kapeasti edestä, muilta osin yhdensuuntaisesti. Takapotku saisi olla voimakkaampi. Hyvä väri ja maski. Erittäin hyvin esitetty.

Tyyvyväisiä ollaan tuloksissa, kovat oli kilpakumppanit. Onnittelut kaikille tittelin saaneille ja kaikille jotka ovat tuloksiinsa tyytyväisiä!

Messarista ei kuitenkaan "tyhjin käsin" kotiin tarvinnut tulla. Ostimme koirille herkkuja totta kai ja Minnille hurtan sademanttelin ja ulko oveen tosi hienon metalli/messinki ovikyltin jossa totta kai bullmastiffin hahmo (Ferrofauna). Kyltti on aikas painava, joten vuokraovi tulee saamaan vähän ruuvii ja reikää :))) Hyvin sujui meidän ensimmäinen Helsinki näyttely, Lähtö ja majoitus hässäkästä huolimatta :D


Kotiin päästyämme en kerennyt edes laukkuja purkamaan kun sain mielenkiintoisen puhelun...

Olisin saamassa seuraavana päivänä yllätysvieraita pariksi päiväksi ja englantiakin pitäisi pystyä puhumaan. Katalonialainen bullmastiffi kasvattaja saapuisi meille kera pikkuisen tyttö brindle pennun. Eiku äkkiä kaverille soittoa, että saisin lainaan pieniä koiran talvi mantteleita, koska pieni tulee Espanjasta tänne jossa puoleen sääreen asti lunta ja kylmäkin  kaiken lisäksi. Kiitoksia vain Sintulle todella paljon! Palautamme menttelit kyllä ehjinä :)

Voin kertoa, että olipa mukavat pari päivää ja opin kyllä uusia asioita bullmastiffeista ja kulttuuri eroista. Ehkä menemme Espanjaan oppimaan lisää, joku päivä. Noh, vieraat ovat lähteneet, mutta brindle tyttö jäi tänne... Kummallista ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti