perjantai 4. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa päivitystä

No niin Nala kävi pevisa tutkimuksissa ja kuukauden odotuksen jälkeen tulokseksi tuli : kyynäreet 1/0 ja lonkat C/C, Lonkat eläinlääkärin mielestä lonkat oli paremmat (B/B) mutta nämä nyt kenneliitosta tuli ja näillä mennään ja tosi vauhdikkaasti mennäänkin. Sydän ok, vaikka se ei vielä koira netissä näy (???) Ja vihdoin nalala on suomen rekisterissä, eipähän sillä nyt niin merkitystä minulle ole mutta pikkasen helpompi tehdä näyttely ilmoja kun ei tarvii kopiota siitä ja tuosta. Näyttely ilmoista näyttely harjoituksiin.... Nalan kanssa nyt kolme kertaa käyty näyttely treeneissä, koska nala on aivan liian innokas tämmösissä tilanteissa. Nyt jo ollaan saatu juoksua paremmaksi ja seisomiseen malttia mutta sitten se meidän "ongelma" kohta kun tuomari lähestyy niin se on niin ihqu et se täytyy ehdottomasti käydä tervehtimässä iloisessa mielessä. Ja hampaiden katsominen siinä tilenteessa menee ihan yhdeksi pelleilyksi... Mie toivon et tämä menee harjoituksen ja iän kanssa ohi... Nyt kuitenkin tässä tulossa joensuun näyttelyt ja viron näyttelyt et saa nähä saadaanko hiottua esiintyminen kuntoon.

Minnikin kävi 7 vuotis terveystarkistuksessa. Kaikki oli hyvin. Sydän kuunneltiin se oli ok, laaja verikoe otettiin siinä kaikki oli ok, Kontrolli pissanäyte siinä ei näkyny mitään erikoista, sitten vielä anaalit tyhjennettiin nekin ok. Minnin synttäreitä ei keretty juhlia kun oli niin paljon töitä, mutta herkkuja minni sai kohtuudella :D
Minni esiintyy sit joensuun näyttelyissä kumpanakin päivänä Sonjan kanssa Junior Handler kehässä. Jossain mätsärissä varmaan täytyisi kummankin koiran kanssa keretä käymään ennen kesän näyttely kauden alkua. Kuopion näyttelyyn osallistutaan lauantaille ja sunnuntaille, mutta on vähän auki vielä että yhden vai kahden koiran kokoonpanolla, hotelli ollaan varattu ja yövymme siis hotelli iso valkeisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti