sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Pikainen päivitys menneistä näyttely teemalla

Ensimmäiseksi tässä voisi kai kertoa että rakas Minni pääsi kaverin pikkusiskon kanssa Jyväskylän 19.11-2011 näyttelyihin juniorhandler kehään. Sarja oli 14-17 vuotiaat ja jh:ta oli ilmoitettu 49 kpl! Voitte kuvitella, että kehässä oli ahdasta, mutta Minni vaan tillotti silmillään Sonjaa ja namitaskua =) sijoituksille asti eivät yltänee, mutta mukavaa näytti kummallakin olevan ja sehän se tässä koira harrastuksessa on tärkeintä!


Ennen näyttelyitä kaksikko kävi kokeilemassa mätsäreissä mitenkä hommat sujuu ja sujuivathan ne tulos oli: SIN 1 & SinBIS 4 !!!!



Toivotaan, että Minni pysyy terveenä ja pääsee kesämmällä uusiksi jh kehiin. Pysyy mieli virkeänä =)



Jyväskylän näyttelyissä 19-20.11-2011 itse olin Kasvattaja Heidin (Kennel HEARSAY) koiran kanssa rotukehässä (Bullcape's Olga Made From BC) Karma <3 Karma ensimmäisenä päivänä tulos;EH ja toisena päivänä tulos; ERI, SA, PN3, VARA-CACIB. Karma on vaan niin prinsessa <3

Karmaahan en ennen ollut missään näyttelyssä esittänyt saati että koira olisi ollut meillä kylässä melkein viikon =D Viikolla ennen näyttelyitä käytiin kokeilemassa näyttely treeneissä hallissa, että miten se Karma käyttäytyy mm kaikuvassa hallissa. Sieltä sainkin varmuutta Karman esittämiseen. Toivottavasti tulee taas minulle jossain vaiheessa tilaisuus ottaa Karma mukaan näyttelyhin. Että kiitokset Heidi vaan luottamuksesta!!



No niin ja sitten tähän vuoteen... Elikkäs 14.1-2012 Kajaanin kv, näyttelyihin...


Elikkäs olin lupautunut esittämään Emman omistaman& Heidin tuonti-sijoitus koiran ko näyttelyissä, jolta yksi serti puuttuu valioitumisesta. Tuomari oli mielenkiintoinen Inger Dahle Norjalainen bullmastiffi kasvattajatuomari, joten Nala lähti mukaan myös hakemaan kirjallisen arvostelun tuomarilta. KIITOKSET, Sintulle, että lähti apu-käsipariksi mukaan, koska team Nala & Camo ei ole mikään maailman helpoin yksin pyörittää milteinpä mahdoton =D

Camon tulos; ERI, SA, AVK1, PU2, VARA-SERTI, VARA-CACIB

ulkomaalainen valio uros oli ykkönen, joten he saivat sertin ja cacibin. Se oli niin lähellä, mutta niin kaukana =D Camon kirjallinen arvostelu oli kyllä hyvä, ja onhan tässä kesä tulossa joka on täynnä näyttelyitälähteä kokeilemaan viimeistä sertiä.

Nalan tulos; EH

18 months, Very good type, Femine head. Nice skull, Prefer shorter and proder muzzle, Well developed body,Sufficient bone, Lacks angulation behind. Moves ok.

Nala oli niin energinen, että esiintyminen ei ollut sieltä parhaimmista päästä, ja niin vikkelä ja malttamaton että ei saatu kehästä yhtään onnistunutta kuvaa neidistä. Mutta ollaan todella tyytyväisiä Nalan tulokseen =) Nalan pitää vielä kasvaa ja meidän täytyy treenata näyttelyitä ja kaikkea muuta siihen liittyvää.

Syksyllä Nalan kanssa kävin myös järjestetyn tokon-alkeet kurssin Poks ry;n hallilla. Kyllä sieltä jotain Nalan päähänkin saatiin opetettu =) Ohjaajien mielestä Nala rauhoittunut huomattavasti pentu kurssista ja kehottivat vaan jatkamaan tokoilua =) Nala on vaan niin vikkelä ja hyvän tuulinen vouhkaaja, että välillä miettii että mistä se tyttönen repii ton energiansa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti