maanantai 1. elokuuta 2011

Kesäloma reissu

Käytiin Minnin kanssa kesälomalla Porin Kv:ssä ja Bmm ry Erkkarissa. Nala suunnitelmista poiketen jäi kotiin näistä geimeistä. Odotin Minnille ehkä H:ta tiukoilta tuomareilta, mutta saatiin pikkasen paremmat arvostelut. Ollaan todella tyytyväisiä.

Pori Kv, tuomarina; Milos Reza, Serbia:

6 years old female, very light, not so strong in bones, good stop, good pigmentation, ears very well positioned and shaped, nice eye color, good bite, soft topline, neck well positioned, overweight (?), excellent movement.
EH ja rodunomainen lähestyttäessä
Erkkari, Tuomarina; Andrew Brace, Iso-Britannia:

6 y brindle, Good basic stop and shape, Needs more finnish of fore face, The front could be better filled, Needs more angulation especially to front, Topline could be better. Moves close behind but uses herself good in profile.
ERI ja rodunomainen lähestyttäessäOli sangen mielenkiintoista käydä ensimmäistä kertaa bmm ry erkkarissa. Tutustua uusiin ihmisiin ja moikata "vanhoja" tuttuja =) ehkä joskus uusiksi...

Toissa viikolla Jerryä joutui käyttämään 2 krt eläinlääkärissä, kun virtsakiteet uusiutui =(
ensin keskiviikkona nukuttivat ja puristivat rakon tyhjäksi sitten lääkkeittten kanssa kotiin ja uusiksi lauantaina päivystykseen jouduttiin menemään kun ei herra saanut pissattua. Eikun uudestaan nukutukseen ja laittovat katedrin jerrylle. Katedrin kanssa 4 pv jouduttiin olemaan ja sitten taas lääkäriin katedrin poistoon. Onneksi Jerry nyt vaikuttaa jo reippaammalta, tietysti väsynyt , mutta se voi johtua antibiooteista, mitä vielä jonkun päivän joutuu syömään. Todella kummallista on se että virtsakiteet uusiutui, koska meillä kissat on syönyt nyt 2vuotta pelkästään eläinlääkärin virsakivi ruokaa. Nyt vaan seurataan ja toivotaan että jerry tästä selviää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti