lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tuusniemi 19.3-2011

Joo-o....

Nalan depyytti oikeissa näyttelyissä pentuluokassa. Tuloksena KP ja ROP pentu.

Arvostelu:

8kk, lyhyt runkoinen, lupaava rungon tilavuus. tasapainoiset kulmaukset, riittävä raajojen luusto, kaunis kaula, lupaava kallo, kuono osa saisi olla täyteliäämpi, hyvä purenta, erinomaiset silmät. Erittäin tasapainoinen mutta voimakas luonne vaikkakin emäntä luulee sen pelkäävän ja tarvitsevan apua.
*Rodunomainen lähestyttäessä*

Minnin tuloksena VSP ja minnin toinen serti

Arvostelu:

5v 11kk tasapainoinen narttu, jolla voisi olla voimakkaampi raaja luusto, hyvä rungon tilavuus, tummemmat kynnet,hyvä kaula. riittävät mutta tasapainoiset kulmaukset, hyvä etuosan leveys, kaunis kaula. Liioittelematon nartun pää joskin kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Riittävä otsapenger, hyvä purenta, tasapainoiset liikkeet. Erittäin miellyttävä reipas olemus.
*Rodunomainen lähestyttäessä*

Väsyttävä päivä, mutta kiva! Vaikkakin kaiken sen säheltämisen jälkeen mikä kehässä oli... Tuomari super mukava, neuvo vaan että älä kato koiraa kato kattoon ja reippaasti eteenpäin ja elä anna nameja ei tarvii niitä... menin vähän hämilleni juu.. ihan vinkkinä jos joku menee tälle tuomarille niin juoksukengät jalkaan ja itelle hikipyyhe!! Nalan kanssakin juostiin ainakin se abaut 5krt ympäri... Tuomarina siis Jari Laakso.

ja näin vihdoin ja viimein Camo bullmastiffin livenä ja poikahan oli oikea komistus. Laitellaan myöhemmin kuvia ja muita kuulumisia =D1 kommentti:

  1. Onnea Nalan hienosta näyttelydebyytistä ja Minskun toisesta sertistä! Yhtä puuttuu!! :)

    VastaaPoista