maanantai 8. marraskuuta 2010

Vieläkö on villihevosia....?

Täällä ainaskiin löytys yks, Nala meinaan. Välillä hihna käyttäytyminen näyttää siltä kun kesyttäs villihevosta =) siispä ostoslistalla on nalalle valjaat... Toi yhteiskävely (minni+minä+nala) sujuu vaihtelevasti eilen namin avulla ohitettiin onnistuneesti 1 kpl vihaisia koiria 2kpl räksyttäviä pikkukoiria ja 1 kpl hölkkäävä dalmantialainen.

Hampaat vaihtuu hurjaa vauhtia kulmureiden välistä kaikki alahampaat on vaihtunu ja ylä puoleltakin kulmureiden väli on yhtä lukuun ottamatta vaihtunu. siispä ikeniä vissiin kutkuttaa niin on pitänyt paria kaapin kulmaa hieman pyöristää, ja Mamma oli hyvin hyvin vihainen.... (jai kiinni itseteossa...)
Ja uus juttu on yksinään kenkien kuljettaminen eri huoneisiin ja niissä näkyy hieman jälkiä. Onneksi arvasin tämän jo etukäteen niin kaikki "hienot" kengät ovat jo pitkään olleet turvassa kaapissa. Minnihän ei pienenä kenkiin koskenut, mutta pari kenkätelinettä kyllä sitten maistu...

Nala niin sitten RRRRRrakastaa kaikkia uusia ihmisiä... Toisaalta ihanaa kun on sosiaalinen, mutta lenkillä ei hyvä kun ei kaikkea liikkuvaa voi tervehtiä. Sisäsiisteys on vielä hiukka hakusessa. Hyvin meillä on ollut monia päiviä, että ei mitään oo tullu lattialle.

Minni on käynyt hierojalla nyt 3 krt. Tänään sai mikrovirtaa selän jumi kohtiin ja se nukutti toosi hyvin =) Ja sit kuurina saa vähän "lisäaineita" ja vitamiineja. Hieronta on kyllä tehny minnille tosi hyvää oikein piristyny silmissä ja minni on ruvennut riekuttaa nalaa ihan kunnolla. Kaikista kivoin leikki on ku otetaan 1 lelu ja 2 bullmastiffia vetää sitä erisuuntiin... Noh nalahan ei hirveästi vielä vedä vaan lähinnä menee lattialla perässä minne minni lelua vetää...
Studioonkin pitäs saada se aika varattuu, mut sitä ennen pitäs minni pestä ja puunata, että kuvat olis edukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti