keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Uimista =)

Jeeee!! Tänään saatiin minni oikeasti uimaan :D
Käytiin ensin maalla juoksentelemassa hikipintaan, eli käytiin minun vanhempien luona. Siellä Minni kahteli Rockyn tyhjään häkkiin ja vinkui kun Rockyä ei näkyny missään =( Ron koirakin tuntui olevan allapäin, kun nyt on ainut koira siellä ja aina on ollut Rocky kaverina.

Niin kuuma on ollu et taju lähtee kohta niin ajattelinpa et kokeillaan nyt sitten taas mitä mieltä prinsessa on vedestä. :D
Mentiin tuttuun turvalliseen rantaa jossa hyvä hiekkapohja ja saa kahlata tosi pitkälle että tulee syvää.
Ensin ei millään meinattu tulla veteen, mutta sitten vähän tassuja kasteli niin päätettiin että kannetaan vähän matkan päähän että jos ei ui niin saadaan maha märäks et viilenee. minnillä oli kelluntaliivit kyllä päällä. no siinäpä sitten järvessä syötiin kasa rinkeleitä :D ja sitten välähti minnille et täähän viilentää ja lähti uimaan!! tyyli oli hieman erikoinen kun takapää nousi kellumaan ja etupää pysyi pohjassa tassut maassa mutta sitten pyrähdyksiä rinkeli murujen perään niin etupääkin otti ihan oikeita uinti liikkeitä :D

välillä käytiin rannalla ottamassa happee ja mentiin uudestaan niin ihan ite reippaasti kahlas veteen ja kun vesiraja oli kylkien kohdassa niin ite ui sellasia pikkupätkiä. onhan uinti hyvää kuntoiluakin näin kuumalla.

Kuvia olisi ollut mukava saada mutta ei kameraa oikein järveen viiti viedä :D Ihanaa nyt voidaan pulikoida loppukesä :D

2 kommenttia:

  1. Mä oon kans yrittäny saada Taraa uimaan, mut en oo vielä onnistunut ;) Tänään illalla aion mennä kokeileen!! Se vaan kahlaa, mut mahaansa ei kastele :O)

    VastaaPoista
  2. joo minnikin ennen sentään kahlas sit tuli joku et ei ees kahlannu. Me tosissaan kannettiin se silleen et puolessa välissä kylkee oli vesiraja menossa ja siinä sit syötiin rinkeleitä ja hengailtiin =D, ettei sit tuu paniikki niin toosi rauhallisesti oltiin... sitten se vaan ite lähti uimaan. Rannasta meno veteen on yleensä ollu se pahin kohta, jos varsinkin laineita on ollu.

    VastaaPoista