torstai 20. elokuuta 2009

Tokoilua

Eilen käytiin pitkästä aikaa tokoilemassa ihan ryhmässä. Oltiin jalkapallo kentällä elikkäs pohjana oli hiekka.

Ekan kerran otettiin minnille ryhmäpaikalla olo.
Elikkäs mentiin kehään siinä "ohjaaja" tarkisti paperilla takapäästä mahdollisia juoksuja ja muutenkin tervehti koiraa. Sitten mentiin riviin kehän laitaan ja "ohjaaja" kävi joka koirakon luona tarkistamassa luoksepäästävyyden eli katsoi hampaat. Koiran pitäisi siinä istua vierellä ilman suurempia hötkyilijä. Onnistui! "ohjaaja" kehui että todella hienosti meni.

Sitten jätettiin koirat maahan käskyllä riviin ja käveltiin pois päin. Itse en mennyt ihan kentän toiseen reunaan asti kun ajattelin että kuitenkin eka kerta kun minnille tälläistä otetaan. Kävin palkkaamassa välissä mikä oli kyllä virhe kun nousi istumaan, uudella komennolla maahan ja nyt kävelin jo kauemmas. Hyvin pysyi paikallaan. Ehkä pisimmät 2min ikinä!

Sitten otettiin minnin kanssa kahdestaan siinä hälinässä seuraamista hihnan kanssa ja ilman. Hihnalla tällä kertaa sujui paremmin kuin ilman hihnaa.

Liikkeestä istumista, ei onnistunu ei millään. Koko ajan tarjosi joko maahan menoa tai seisomista. Ja seisomistahan ei olla otettu minnin kanssa juuri ollenkaan, että en tiedä mistä sen nyt otti. Ja sen huomasin että hirmusesti jäi kuuntelemaan muitten komentoja. Esim: ku joku sano et sivu niin minni etti perusasennon vaikka mitään ei oltu ees tekemässä =)

Otettiin pari luoksetuloa mitkä hyvin onnistu! Sitten katsottiin Minnin kanssa kehän reunalla kun Turbo treenasi. Siinäpä oli Turbolle häiriötä kerrakseen, meinas tulla minnin luo ja katse harhaili meidän suuntaan. Sit piti viedä minni jo autoon. Vissiin niitä juoksuja on odotettavissa kuukauden sisään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti