maanantai 10. elokuuta 2009

tokoilua ja melkein uimista

juups elikkäs ostettiin Minnille näyttelyistä kellunta liivit. Oli kyllä edulliset vaan 10€. Ajatuksena oli että jos uskaltaisi mennä niillä ihan uimaan asti, mutta tänään ei ainakaan onnistunut. Yritettiin makkaralla, lihapullilla ja kepeillä että olisi menny mut ei... Ja oli vielä ihan lämminkin päivä, vähän tuuli niin pientä aallokkoa oli. Jos on ihan tyyni niin minni kyllä kahlailee enemmän.

Ajattelin sellaista "metsästys" sorsaa vielä kokeilla et jos laitettaisiin narun päähän ja vedettäs sitä jos haluais sen perään lähteä.

Sitten kun ei uiminen onnistunut otettiin tokoa rannalla =D Tuli ihn baywatch olo, punaiset bikinit päällä ja toisella punaiset pelastus liivit...

Seuraaminen oli todella hyvä, pitkiä matkoja ei kyllä otettu oli suht vaikeeta upottavassa hiekassa. Kontaktia otti todella hyvin, vaikka ei pitkään aikaan olla tokoa tehtykkään.
Sitten liikkeestä istumista ja liikkeestä maahan menoa hyvin onnistu! Ja ihan nopeuskin oli hyvä.
Luoksetulossa ei ongelmaa, ehkä vähän hitaasti juoksi, mutta johtunee hiekasta.
Sittenpä vielä kokeiltiin paikalla oloa maassa.Kävelin joku 30 m ja noin 3 min seisoin selkä koiraan päin sitten käännyin koiraan päin ja seisoin hetken vielä ennen kuin lähdin kävelemään takaisin. Hyvin pysyi paikallaan.
Onnistuneet ranta treenit! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti