torstai 30. huhtikuuta 2009

Eläinlääkärissä

Käytiinpä tänään kivuttomalla ultraamassa minnin masu ja sehän näytti... tyhjää.... Martina sanoi jo kun käveltiin sisään et onpa isot tisut että varmaan on matkaajia, mutta eih! Esitteli lääkäri mulle kaikki virtsarakot ja pernat ja suolet että ne kyllä tuli tutuiks.

Minni saa kyllä tämän vuoden näytteliä palkinnon, niin hyvin se filmas kyllä. Toissa päivänä oli oksennellu lattiat täyteen ja tänään aamulla ei koskenutkaan ruokaan ja sit nuo tisut... Veikkaan että tulee aikas paha vale raskaus... eiku nokka kohti treeni kehiä taas ja satetaan meitä sittenkin nähä jossain näyttelyissä tänä kesänä. Meni nimittäin kesä suunnitelmat ihan uusiks kaikki lomat ym.

Oli lääkärissä käydessä puhetta kun kissojen mahat on sekaisin että johtusko madoista vai mistä, niin ei uskonut että sisäkissoja madot noin pahasti vaivaisi. Sitten tuli puhetta ruuasta et mitä syövät niin ihan tavan marketti ruokaa latz ja whiskas niin sanoi että nyt useampi kissa on käynyt vatsa vaivojen takia ja ovat syöneet tuota "toista" ruokaa. Epäili että ruuassa on jotain laatu vaihteluita että kissojen mahat menee siksi sekaisin. Antoi kissoille lääkettä jotain Tylosin 120mg, käsittääkseni antibiootti. Lääkkeitten anto kissoille on vaan niiiiiin helppo homma. Mutta kylläpä tällä koko laumalla on madotus kuuri jokatapauksessa piakkoin edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti