sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Jännitys tiivistyy... tättärää!!!


No niin nyt on minni neidille alkanut juoksut. Niin kuin uumoilinkin että tässä ne on alkamassa. Keskiviikko iltana rupesi valuttamaan lattialle ruskeahkoa lima vuotoa jota kummastelin kovasti että onko nyt joku tulehdus tai jotain muuta. Onneksi vuoto muuttui jo perjantaina punaisemmaksi. Ja kasvattajan mukaan ihan normaalia että ensin on "tuhnu" vuotoa =). Aikaisemmin ei tälläistä ole ollut tai niitä ei ole vaan tarkkaillut niin paljoa. Ja sittenpä tuli neuvo et eiku apteekkiin ja ostaa matolääkkeitä ja c-vitamiinia. c-vitamiinia että virtsan ph-tasapaino pysyy happamana (näinkö se meni?)

No nyt minni on saanut matolääke kuurin axilur. 5tablettii per päivä x 3pv ja jatketaan c- vitamiinia juoksujen ajan 2x 500mg. reippaasti syö ku makkaraan laittaa =D

Muutenkin minni syö tosi reippaasti mutta sitten tuo lenkillä käynti taas kestää ku nenä vie koiraa. Pitää joka liru haistella ja haihattelee omiaan hangessa. Ja sit se liruttelu merkkailu vähän väliä pitää kyykkiä. Mitenhän uros koirien kanssa sehän on suht normaalia tollainen liruttelu vaikka ei mitään tulisikaan.

Juoksuhousuja en oo pitänyt ollenkaan ettei "torttu" nyt hautuisi yhtään kun alkaa olla jännät paikat edessä. eikun luuttu perässä sisällä kulkea ettei joka paikka olisi punaisena. Ensi viikonloppuna on sulho saapumassa tännepäin joten katsotaan minä päivinä herra käy sitten meillä tässä kyläilemässä... =) Aluksi meidän piti lähteä tuonne helsingin suunnille astuttamaan mutta nyt vissiin tehdäänkin se täällä, helpompi näin. Ja varmaan mukavampi minnille. On kerrottu että sulho on oikea herrasmies, mutta niinhän ne kaikki väittää ;)
HEH!!!

1 kommentti: